هشدار؛ خطر شکستگی لگلن برای زنان گیاهخوار

به گزارش وبلاگ من، زنان میانسالی که گوشت نمی خورند ممکن است بیشتر از زنانی که به طور منظم گوشت و یا ماهی مصرف می نمایند دچار شکستگی لگن شوند.

هشدار؛ خطر شکستگی لگلن برای زنان گیاهخوار

یک مطالعه تازه نشان می دهد علت اینکه تعداد بی شماری از مردم به رژیم های غذایی گیاهی روی می آورند این است که از فواید آن برای سلامتی بهره مند شوند، اما این موضوع ممکن است به ضرر استخوان های بدن تمام گردد.

هرچند مطالعات بیشتری برای درک اینکه چرا گیاهخواران بیشتر در معرض خطر شکستگی لگن هستند، باید صورت گیرد، اما محققان گمان می نمایند که شاخص توده بدنی (BMI) پایین و کمبود مواد مغذی در این مورد نقش دارند.

براساس مطالعات منتشرشده در یک مجله پزشکی (BMC Medicine)، 26هزار زن 35 تا 69 ساله در بریتانیا مورد آنالیز قرار گرفتند. این پژوهش، خطر شکستگی لگن را در میان گیاه خواران، ماهی خواران و کسانی که هرازگاهی گوشت می خورند در مقایسه با زنانی که به طور منظم گوشت می خورند، ارزیابی کرد. بیش از یک چهارم از اعضای این گروه (28 درصد) گیاه خوارند، در حالی که یک درصد وگان اند.

در طی یک دوره بیست ساله، پژوهشگران 822 مورد شکستگی لگن در میان گروهی از زنانی که موردآنالیز قرار گرفته بودند، مشاهده کردند؛ طبق نتیجه گیری ها، افزایش خطر شکستگی لگن فقط در میان افرادی مشاهده شد که گیاه خوار بودند.

جیمز وبستر، از اعضای دانشکده علوم غذایی دانشگاه لیدز انگلستان و نویسنده این مطالعه، گفت: در حالی که BMI پایین برای بهبود بسیاری از بیماری ها مفید است، در عین حال کمبود وزن می تواند منجر به توده چربی ناکافی و ضعف سلامت استخوان و عضله گردد که هر کدام می توانند خطر شکستگی لگن را افزایش دهند.

BMI، تقریبی از چربی بدن بر اساس وزن و قد است. میانگین BMI گیاهخواران در این مطالعه کمی کمتر از گوشتخواران بود.

او شرح داد: افرادی که توده چربی کمتری دارند در هنگام زمین خوردن، کمبود ماهیچه نسبت به استخوان هایشان موجب ضربه تماشا استخوان ها می گردد و زمین خوردن عامل 90 درصد شکستگی های لگن است.

یک هشدار مهم به زنانی که رژیم های گیاه خواری دارند

گوشت و ماهی منابع بسیار خوبی از چندین ماده مغذی برای سلامت استخوان ها از جمله پروتئین، ویتامین B12 و ویتامین D هستند.

وبستر می گوید: این امکان وجود دارد که بیشتر این مواد مغذی را از منابع گیاهی، تخم مرغ و محصولات لبنی دریافت کنید، اما مطالعات قبلی دریافت کمتری از این مواد مغذی را در گیاهخواران نشان داده است. در این مطالعه، گیاهخواران نسبت به افرادی که پنج بار یا بیشتر در هفته گوشت می خوردند، پروتئین و ویتامین B12 کمتری دریافت کردند.

جیمز وبستر گفت: روش هایی وجود دارد که گیاهخواران می توانند برای محافظت بهتر از استخوان های خود و در عین حال حفظ سلامت قلب و بهره مندی از سایر فواید یک رژیم غذایی گیاهی انجام دهند. اولین قدم، حفظ وزن سالم است که این موضوع تناسب و تعادل میان استخوان ها و ماهیچه ها را افزایش می دهد و به کاهش خطر شکستگی لگن یاری می نماید.

او افزود: خوردن میزان زیادی میوه و سبزیجات، آجیل، حبوبات، لوبیا و غلات کامل، بیشتر مواد مغذی مورد احتیاج برای سلامت استخوان و پیشگیری از شکستگی را تأمین می نماید.

بعلاوه بد نیست که غذا های غنی شده و مکمل ها را نیز در رژیم خود بگنجانید؛ خوردن غذا های غنی شده با مواد مغذی ضروری یا مصرف مکمل های تغذیه ای نیز می تواند به جلوگیری از کمبود های تغذیه ای یاری کند، به ویژه در رابطه با ویتامین B12 و اسید های چرب امگا 3؛ که دریافت مستقیم آن ها از غذا های گیاهی سخت است.

وبستر ضمن توصیه به ورزش، گفت که پرهیز از مصرف دخانیات نیز باعث تقویت استخوان ها می گردد؛ اجتناب از استعمال دخانیات و مصرف زیاد الکل و در عین حال ورزش منظم، می تواند به قوی نگه داشتن استخوان ها یاری کند؛ ورزش مقاومتی، مانند تمرین با وزنه، منجر به افزایش قدرت استخوان ها و عضلات می گردد.

به گفته محققان، پژوهش های بیشتری ضروری است تا آنالیز گردد که آیا نتایج مشابهی در بین مردان وجود دارد یا نه.

منبع: فرادید

به "هشدار؛ خطر شکستگی لگلن برای زنان گیاهخوار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هشدار؛ خطر شکستگی لگلن برای زنان گیاهخوار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید