چرا باید مدام غلات کامل بخورید؟

به گزارش وبلاگ من، غلات کامل به شما یاری می نماید تا مدت طولانی تری احساس سیری کنید.

چرا باید مدام غلات کامل بخورید؟

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی وبلاگ من به نقل از ارم نیوز، طبق مطالعه منتشر شده به وسیله وب سایت پزشکی آمریکایی WebMed، غلات کامل به کاهش وزن یاری می نمایند، اما این تنها علت برای خوردن آن ها نیست.

مناسب برای داشتن وزن خوب

افرادی که بیشتر غلات کامل مانند بلغور و جو دوسر می خورند، وزن کمتری نسبت به افرادی که غلات تصفیه شده مانند برنج سفید می خورند دارند. علت آن این است که غلات کامل غذا را برای مدت طولانی تری در معده نگه می دارند و گرسنگی را از بین می برد و غذا های ناخواسته را از بین می برد.

راه خوبی برای افزایش فیبر

غلات کامل یک راه عالی برای افزایش فیبر است که دارای لیست بلند بالایی از فواید سلامتی از جمله احساس سیری طولانی مدت بعد از غذا، یاری به کاهش وزن و سهولت هضم غذا است.

غلات کامل و قدرت

فیبر در خصوص غلات کامل کل ماجرا نیست، آن ها حاوی مواد مغذی دیگر از جمله ویتامین های گروه B هستند که به شما انرژی می دهند و سرشار از اسید فولیک هستند که به ساخت رگ های قرمز یاری می نماید و بعلاوه سرشار از مواد معدنی مانند منیزیم و سلنیوم، که به بدن شما در ساختن استخوان ها و تقویت سیستم ایمنی یاری می نماید.غلات کامل بعلاوه حاوی فیتونوترینت های طبیعی هستند که می توانند با بیماری ها مبارزه نمایند.

غلات کامل بدون گلوتن

اگر احتیاج دارید از گلوتن، پروتئینی که در گندم، چاودار و جو یافت می گردد اجتناب کنید، می توانید غلات کامل بخورید. به عنوان جایگزین در پی کینوا، ارزن، گندم سیاه و آمارانت باشید. حتی اگر مشکل گلوتن ندارید، انواع غلات کامل مانند برنج قهوه ای، برنج وحشی، گندم بلغور، بلغور جو دوسر و اسپتل را امتحان کنید.

غلات صبحانه چطور؟

در اینجا سه روش برای سرو غلات کامل در صبحانه آمده است:

روی جو پخته، آجیل و میوه های خشک عسل بپاشید.

موز، گردو و قره قاط خشک شده را با هر نوع غلات کامل بخورید.

سیب های خرد شده، دارچین، شکر قهوه ای و کشمش را با بلغور جو دوسر پخته و تا حدی پخته شده هم بزنید. پختن را تا زمانی که سیب ها نرم شوند ادامه دهید، سپس آجیل برشته شده را اضافه کنید.

ماکارونی گندم کامل

وقتی سرآشپز های تلویزیونی طعم ماکارونی سبوس دار را تحسین می نمایند، می دانید که باید خوب باشد. برترین نوع تازه نسبتاً سفت و محکم با گردو است و مانند قدیمی آن چسبناک نیست. بعضی از ماکارونی ها دارای مواد افزودنی مانند دانه کتان یا پودر حبوبات هستند که می تواند طعم را خراب کند. در پی گندم سخت، گندم سیاه یا ماکارونی فرورفت باشید.

کینوا

این دانه پرو به علت عطر و طعم ملایمی که دارد و به خوبی با برنج مخلوط می گردد، تبدیل به جریان اصلی شده است و می توان آن را در حدود 15 دقیقه پخت.

کینوا را با سبزیجات یا میوه های شیرین بخورید، یا سعی کنید آن را در یک سالاد با فلفل، ذرت و لوبیا سیاه بریزید. می توانید به جای گوشت چرخ نموده، تخم مرغ، پیاز و پنیر خرد شده را به صورت ورقه ای مخلوط کنید.

پوستر غلات کامل

اگر نان قهوه ای است، آیا این بدان معناست که از غلات کامل تهیه شده است؟ ... نه همواره، برچسب تغذیه را آنالیز کنید، حتی اگر جلوی بسته امیدوار نماینده به نظر برسد، اولین ماده باید شامل غلات کامل باشد.

مقدار خوردن

این ترفند آسان را امتحان کنید تا به مقدار کافی سیر شوید: یک چهارم بشقاب خود را در هر وعده غذایی با غلات پر کنید و نیمی از آن ها غلات کامل هستند. اگر در حال شمارش وعده ها هستید، بسته به سن و مقدار فعالیت خود، روزانه به 6 تا 8 وعده غلات احتیاج دارید.

بیشتر بخوانید:

عوارض پنهان در آرد سفید را بشناسید

با مزایا و معایب برنج قهوه ای آشنا شوید

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "چرا باید مدام غلات کامل بخورید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا باید مدام غلات کامل بخورید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید