طرز تهیه دسر سیب به 4 روش مختلف
به گزارش وبلاگ من، انواع دسر سیب با سیب سرخ شده، سیب شکم پر، سیب ژله ای، سیب و موز درست می شود که هر یک طعم و مزه خاص و ظاهری منحصر به فرد دارند و همراه با غذای اصلی یا به عنوان میان وعده سرو می شوند.
وبلاگ من | سرویس آشپزی - سیب یکی از میوه های خوش عطر و پرخاصیت است که در تهیه بسیاری از دسرها و شیرینی ها مورد استفاده قرار می گیرد. از شیرینی های پرطرفداری که با سیب درست می شود، می توان به پای سیب و حلوای سیب اشاره کرد. دسرهایی که می توان با سیب درست کرد دارای تنوع بالایی هستند و در اشکال مختلفی به صورت سیب درسته، ورقه های سیب یا پوره سیب تهیه می شوند. دسر سیب سرخ شده، دسر سیب شکم پر، دسر سیب ژله ای و دسر سیب و موز از جمله دسرهای تهیه شده با سیب هستند که درست کردن آنها بسیار ساده و راحت است و در زمان کوتاهی آماده می شوند.
در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر، به موضوع دلخواه خود برسید.
1. دسر سیب سرخ شده
2. دسر سیب شکم پر
3. دسر سیب ژله ای
4. دسر سیب و موز
طرز تهیه دسر سیب
1. دسر سیب سرخ شده
دسر سیب سرخ شده را می توان به عنوان یک میان وعده خوشمزه نیز سرو کرد. طرز تهیه این دسر ساده و راحت است و نیاز به ابزار یا مهارت خاصی ندارد.
مواد لازم | |
آرد | 1/2 پیمانه |
شکر | 1 قاشق چایخوری |
عصاره وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
نوشابه سون آپ یا لیمویی | 1/2 پیمانه |
سیب | 2 عدد |
پودر شکر | به میزان لازم |
روغن سرخ کردنی | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- یک تابه با دیواره بلند انتخاب کرده و تا 1/3 آن را با روغن پر کنید. روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا داغ شود.
- آرد، شکر و عصاره وانیل را در ظرفی ریخته و نوشابه را کم کم به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا به شکل مایه یکدستی درآیند.
- سیب ها را به صورت ورقه ای برش بزنید و وسط آنها را خارج کنید.
- ورقه های سیب را در مایه خمیری قرار دهید و دو طرف آنها را با مایه آغشته کنید. سپس با چنگال بالا نگه دارید تا مایه اضافی آنها بریزد.
- ورقه های سیب آغشته به مایه خمیر را در روغن داغ قرار دهید و پس از 30-20 ثانیه برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.
- سیب ها را پس از طلایی شدن دو طرف روی دستمال مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود، سپس مقداری پودر شکر روی آنها بپاشید.
نکته: به جای پودر شکر می توانید از مربا، ژله یا شربت میوه استفاده کنید.
2. دسر سیب شکم پر
دسر سیم شکم پر یکی دیگر از انواع دسر سیب است که می تواند به عنوان یک دسر مجلسی خوشمزه سر میز غذا قرار گیرد. این دسر ساده نیز خیلی سریع آماده می شود.
مواد لازم | |
سیب | 4 عدد |
شکر | 1/4 پیمانه |
دارچین | 1 قاشق چایخوری |
گردوی خرد شده | 1/4 پیمانه |
کشمش بی دانه | 1/4 پیمانه |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
آب جوش | 3/4 پیمانه |
دستور تهیه:
- فر را روی حرارت 375 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سیب ها را از نقطه اتصال چوب، سوراخ کنید و حفره ای به عمق 1/5 سانتیمتر و قطر 2 سانتیمتر در آنها ایجاد کنید.
- گردو، کشمش، دارچین و شکر را در ظرفی مخلوط کرده و سپس درون سیب ها را با این مخلوط پر کنید.
- کمی کره روی دهانه هر سیب قرار دهید و سیب ها را درون سینی فر یا ظرف مقاوم به حرارت بچینید.
- ظرف را در فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید و 40-30 دقیقه صبر کنید تا سیب ها نرم شوند.
- ظرف را از فر خارج کرده و از آب حاصل از پخت سیب ها که در ظرف جمع شده، روی سیب ها بدهید.
3. دسر سیب ژله ای
دسر سیب ژله ای نوعی دسر سیب خوش آب و رنگ است که طعم و رنگ آن به نوع ژله ای که انتخاب می کنید بستگی دارد.
مواد لازم | |
پودر ژله | 1 بسته |
آب | 1 لیوان |
سیب | 2 عدد |
دستور تهیه:
- ابتدا سیب ها را شسته و پوست بگیرید.
- پودر ژله را در قابلمه ای که همه سیب ها در آن جا شود ریخته و 1 لیوان آب به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا ژله در آب حل شود و آب به جوش آید.
- سیب ها را در قابلمه بچینید و حرارت را کم کنید. درب قابلمه را نیمه باز بگذارید و اجازه دهید تا سیب ها بپزند.
- در حین پخت مرتب سیب ها را بچرخانید تا اطراف آنها به یک اندازه پخته شده و رنگ بگیرد.
- پس از اینکه آب ژله کاملا غلیظ شد، سیب ها را در ظرف سرو بکشید و از ژله باقیمانده در قابلمه روی آنها بدهید.
4. دسر سیب و موز
دسر سیب و موز یکی دیگر از انواع دسر سیب بوده که در واقع نوعی پودینگ مناسب برای بزرگسالان و بچه ها است. این دسر، نوعی دسر مدرن است که می توانید آن را تا یک ماه در فریزر در ظرف دربسته نگهداری کنید.
مواد لازم | |
نان تست | 2 ورق |
سیب | 1 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
خامه | 2 قاشق غذاخوری |
موز | 1 عدد |
کشمش بی دانه | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
دستور تهیه:
- کناره های قهوه ای رنگ نان های تست را گرفته و آنها را از قطر برش بزنید تا به چهار قسمت تقسیم شوند. سپس آنها را در امتداد هم در ظرف فر بچینید.
- سیب ها را شسته و پوست بگیرید، وسط آنها را خارج کرده و به صورت ورقه ای برش بزنید.
- کشمش را 10 دقیقه در آب خیس کنید تا نرم شود، سپس در آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود.
- سیب، کشمش، موز، تخم مرغ، خامه و وانیل را در غذاساز ریخته و به شکل پوره درآورید.
- مخلوط فوق را روی نان های تست بریزید و کاملا پهن کنید تا همه قسمت های نان با مخلوط سیب پوشانده شود. سپس ظرف حاوی مواد را حداقل 30 دقیقه و اگر فرصت دارید یک شب در یخچال قرار دهید.
- فر را روی 160 درجه سانتیگراد گرم کنید، ظرف حاوی مواد را 40-30 دقیقه در فر قرار دهید و هنگامی که تخم مرغ پخته و روی دسر طلایی روشن شد، فر را خاموش کنید.
- دسر را پس از خنک شدن، دوباره در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
در این مطلب شما را با طرز تهیه دسر سیب به 4 روش مختلف آشنا کردیم. در صورتی که قصد دارید با طرز تهیه انواع دسر آشنا شوید، پیشنهاد می کنیم به قسمت دسر در وبلاگ من مراجعه کنید.
منبع: setare.com