شیرینی عسلی خانگی با کره، ساده و خوشمزه برای نوروز
به گزارش وبلاگ من، شما می توانید این شیرینی عسلی خوشمزه را به عنوان میان وعده و در کنار شیرینی های نوروزی خود تهیه کنید.
شیرینی های نوروزی دستور تهیه بسیار آسانی دارد و شما می توانید خیلی راحت این شیرینی را درست کنید زیرا بافت بسیار نرم و پنبه ای دارد و به اصطلاح در دهان آب می گردد. شما می توانید به دلخواه روی شیرینی را کمی رومال زعفران و پودر پسته بزنید یا به صورت ساده سرو کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی عسلی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی عسلی
- شیر گرم 70 گرم (1/4 پیمانه + 2 قاشق سوپ خوری)
- شکر 140 گرم (3/4 پیمانه)
- تخم مرغ 1 عدد
- کره 80 گرم
- عسل 1 قاشق سوپ خوری
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری
- آرد 400 گرم (3 پیمانه)
- بیکینگ پودر 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه شیرینی عسلی
انواع قالب ها برای تهیه این شیرینی مناسب است و شما می توانید با یاری یک لیوان یا ترازو مواد را مقدار بگیرید.
مرحله اول
ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما گردد. شیر نباید خیلی داغ باشد فقط در حدی که انگشت شما گرما را احساس کنید. شیر را به همراه شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید. کره نرم شده را به همراه تخم مرغ و وانیل داخل یک کاسه بریزید و بعد عسل را اضافه کنید.
مرحله دوم
در ادامه باید مواد را هم بزنید تا یکدست گردد، می توانید از همزن دستی یا برقی بهره ببرید و مواد را هم بزنید. یا می توانید از همزن برقی بهره ببرید. در ادامه باید مخلوط شیر و شکر را اضافه کنید و مجدد با همزن دستی بزنید تا یکدست گردد.
مرحله سوم
در ادامه باید آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید تا یکدست گردد. بعد طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و بعد با نوک انگشت آرد را به خورد مواد بدهید. حتما باید آرد را کم کم اضافه کنید زیرا آب خور آردها باهم فرق دارد. سپس خمیر را به مدت 1 ساعت در نایلون قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله چهارم
در ادامه خمیر را از یخچال خارج و بین دو نایلون باز کنید و با کاتر دلخواه خود شیرینی ها را ببرید و داخل سینی فر قرار دهید. به دلخواه کمی زرده و خامه را بزنید و روی شیرینی ها را رومال کنید. با چنگال طرح بزنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 15 الی 20 دقیقه با دمای 170 درجه زمان دهید تا شیرینی بپزد.
فوت و فن های دستور تهیه شیرینی عسلی
- استراحت خمیر باید بین نیم تا یک ساعت در یخچال باشد.
- تا دو هفته این شیرینی در یخچال ماندگاری دارد و برای طولانی مدت در فریزر می توانید این شیرینی را نگه دارید.
- قطر خمیر باید 2 سانت باشد.
- شیرینی ها را با فاصله از هم قرار دهید.