عجیب ترین خواص مربای میوه؛ از کاهش خطر ابتلا به سرطان تا جلوگیری از سکته مغزی

به گزارش وبلاگ من، متخصصان می گویند مصرف مربای میوه می تواند به تقویت سلامت بدن یاری کند.

عجیب ترین خواص مربای میوه؛ از کاهش خطر ابتلا به سرطان تا جلوگیری از سکته مغزی

به گزارش وبلاگ من به نقل از باشگاه وبلاگ من، مربای میوه یکی از پرطرفدارترین مواد غذایی برای وعده صبحانه و عصرانه است. بسیاری از مردم دوست دارند صبح خود را با یک صبحانه پرانرژی و خوشمزه کره و مربای میوه شروع نمایند. در کنار طعم بی نظیر مربای میوه، کمتر کسی به خواص بی نظیر این ماده غذایی برای سلامت بدن توجه دارد.

در این مطلب به فواید مصرف مربای میوه می پردازیم:

1- مربای میوه برخلاف کره، روغن، نوتلا و پنیر فاقد کلسترول و چربی است. از همین روی، مصرف آن باعث افزایش چربی بدن نمی گردد و اگر در مصرف آن اعتدال را رعایت کنید به توازن وزن بدن یاری می نماید.

2- پکتین ماده ای است که تقریبا در تمامی میوه ها وجود دارد. پکتین در حقیقت یک فیبر قدرتمند است که در بدن مانند ژله عمل می نماید. در فرآیند گرمادهی و تهیه مربای میوه این ماده هم دستخوش تغییرات مثبتی می گردد. تحقیقات نشان داده است پکتین اصلاح شده در مربا خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و باعث بهبود سلامت مو، پوست و ناخن ها می گردد. بعلاوه مصرف مربا به علت وجود این ماده بروز یبوست و خطر پوکی استخوان را کاهش می دهد.

3- مربا دارای شکر و سرشار از انرژی و فیبر است. مصرف مربا باعث می گردد زودتر سیر شوید و مانع از پرخوری در وعده صبحانه می گردد. پرخوری نکردن در وعده صبحانه بعلاوه خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش می دهد.

خواص مربای میوه

4- از آنجا که مربا از حجم بالایی از میوه های مختلف تهیه می گردد خطر بروز سکته مغزی، حمله قلبی و بیماری های قلبی - عروقی را کاهش می دهد.

5- مربا غنی از آنتی اکسیدان های مختلف و قدرتمند است. همین موضوع خطر ابتلا به سرطان های مختلف به ویژه سرطان های دهان، معده، کلون را کاهش می دهد. مصرف مربا در زنان باردار هم باعث کاهش خطر بروز نقص لوله عصبی، اسپینا بیفیدا (شکاف مادرزادی مهره های نوزاد) و آنانسفالی (اختلال مغزی ناشی از نقص در کانال عصبی) در مراحل رشد جنین می گردد.

6- اگر مربا از میوه های کاملا رسیده تهیه شده باشد، سرشار از مواد مغذی و ویتامین های مختلف است.

منبع: جام جم آنلاین

به "عجیب ترین خواص مربای میوه؛ از کاهش خطر ابتلا به سرطان تا جلوگیری از سکته مغزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عجیب ترین خواص مربای میوه؛ از کاهش خطر ابتلا به سرطان تا جلوگیری از سکته مغزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید