تافی های بادامی

به گزارش وبلاگ من، این تافی ها با سه نوع شکلات 50 درصد، سفید و شیری تهیه می شوند و برای بعد از غذا به همراه یک فنجان چای تازه دم بسیار دلچسب هستند.

تافی های بادامی
  • تعداد: 36 عدد
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • زمان خنک شدن: یک ساعت

مواد لازم

  • یک پیمانه بادام بوداده و خرد شده
  • ¾ پیمانه تکه های شکلات نیمه تلخ
  • ¾ پیمانه تکه های شکلات شیری
  • 1/3 پیمانه تکه های شکلات سفید
  • دو قاشق غذاخوری شیرخشک
  • یک پیمانه کره
  • یک پیمانه شکر
  • 3 قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه

1- سینی فر را با یک لایه فویل بپوشانید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، بادام، تکه های شکلات شیری و نیمه تلخ و شکلات سفید را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از مخلوط آنها را کف سینی فر بریزید و روی آنها شیرخشک بپاشید.

2- در یک قابلمه، کره، شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. مدام هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. سپس مخلوط شکلات را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

3- آن را فورا روی مخلوط شکلات های داخل سینی بریزید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا سفت شوند و اصطلاحا خودشان را بگیرند.

ارزش غذایی

  • کالری: 137
  • چربی: 10 گرم
  • کلسترول: 16 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 12 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • قند: 2 گرم
  • پروتئین: 6 گرم
  • سدیم: 65 میلی گرم
  • پتاسیم: 57 میلی گرم
  • کلسیم: 20 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "تافی های بادامی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تافی های بادامی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید