طرز تهیه چیکن کوردن بلو با سس پارمزان به سبک رستورانی
به گزارش وبلاگ من، آشپزخانه کوچک خود را با کیفیت رستورانی ارتقا دهید! کوردن بلو در واقع یک اصطلاح فرانسوی است که روبان آبی ترجمه می گردد و در حقیقت اشاره به بالاترین درجات سطح آشپزی دارد. یعنی کوردن بلو غذایی است با عالی ترین سطح کیفیت که واقعا برای این غذا شایسته است. با این حال، اگرچه این غذا اسم و رسم فرانسوی دارد اما، در اصل یک رسپی سوئیسی است که با نام شنیسل کوردن بلو یا چیکن کوردن بلو نیز شناخته می گردد.
طرز تهیه چیکن کوردن بلو با سس پارمزان
مواد لازم | |
شنیسل مرغ | 4 عدد |
پنیر پیتزا ورقه ای یا رنده شده | 8 ورق یا 400 گرم |
ژامبون گوشت | 8 ورق |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد | 1 پیمانه |
پودر سوخاری | 2 پیمانه |
روش تهیه
1. سینه های مرغ بدون استخوان (شنیسل مرغ) را بین دو کیسه فریز قرار دهید و به یاری وردنه یا بیفتک کوب، بکوبید تا به ضخامتی حدود یک تا یک و نیم سانتی متر برسند.
2. سینه مرغ را با نمک و فلفل و ادویه های مورد علاقه خود طعم دار کنید.
3. دو ورق ژامبون روی هر سینه کوبیده شده قرار دهید.
4. در این مرحله پنیر موزارلا ورقه ای یا پنیر پیتزا رنده شده را روی ورقه های ژامبون قرار دهید. اگر از پنیر پیتزای رنده شده استفاده می کنید، توصیه می کنیم پنیر را روی یک کیسه فریزر رول کنید و نیم ساعت در فریزر استراحت دهید تا فرم استوانه ای پیدا کند و در هنگام رول کردن مرغ با دشواری روبرو نشوید.
5. سپس آغاز به پیچیدن شنیسل مرغ نموده و آن را کاملا رول کنید.
6. در 3 ظرف مختلف کم عمق، تخم مرغ، آرد و پودر سوخاری را به صورت جداگانه بریزید.
در صورت تمایل می توانید به جای پودر سوخاری از نان باگت خشک و پودر شده بهره ببرید. همچنین، می توانید آرد را با ادویه های دلخواه طعم دار کنید.
7. شنیسل رول شده را ابتدا در ظرف آرد، سپس در مخلوط تخم مرغ هم زده و در نهایت در پودر سوخاری بغلتانید و مطمئن شوید که سطح مرغ کاملا با پودر سوخاری پوشش داده گردد.
8. در آخر، مرغ رول شده را درون کیسه یا سلفون بپیچید و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
9. برای پخت چیکن کوردن بلو می توانید از دو روش پخت در فر و سرخ کردن در روغن بهره ببرید.
در این فاصله سس پارمزان را تهیه می کنیم.
طرز تهیه سس پارمزان برای سرو چیکن کوردن بلو
مواد لازم | |
شیر | 1 و ½ پیمانه |
پنیر پارمزان | ½ پیمانه |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 40 گرم |
سیر | 1 حبه |
روش تهیه
- برای تهیه سس پارمزان ابتدا سیر له شده را با کره و یک قاشق چایخوری روغن تفت دهید.
2. به محض اینکه عطر سیر بلند شد، آرد را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بوی خامی آرد گرفته گردد.
3. در این مرحله شیر را به آرامی اضافه کنید و آغاز به هم زدن کنید.
4. زمانی که سس کمی به غلظت رسید، پنیر پارمزان را اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید.
نکته: سس پارمزان سریعا پس از خنک شدن سفت می گردد، در صورت تمایل می توانید برای گرم کردن مجدد سس، به آن مقدار کمی شیر اضافه کنید.
روش سرو چیکن کوردن بلو
شما می توانید چیکن کوردن بلو را چه به صورت کامل و چه به شکل اسلایس شده، همراه با سس پارمزان در کنار سبزیجات دلخواه سرو کنید.
حرف آخر
همانطور که مشاهده کردید، درست کردن چیکن کوردن بلو کار سختی نیست و می تواند گزینه مناسبی برای وعده های عاشقانه شما در ایام تعطیل در خانه باشد. برای مشاهده بیشتر غذاهای سریع با مرغ پیشنهاد می کنم طرز تهیه 5 غذای نونی با مرغ فوری، برای شام و نهار را در این مطلب دنبال کنید.
نباید فراموش کنید که تجربیات و سوالات خود را با ما و سایر همراهان انگیزه به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی سوالات شما خواهند بود.
منبع: مجله انگیزه