چیکن چیلی با لوبیا

به گزارش وبلاگ من، این غذا در کمتر از 20 دقیقه تهیه می گردد و کمی تند اما خوشمزه است. شکل و شمایل زیبایی نیز دارد.

چیکن چیلی با لوبیا
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • سه پیمانه چیپس تورتیلا
  • 450 گرم سینه مرغ بی استخوان
  • دو قاشق چایخوری روغن سرخ کردنی
  • 540 گرم کنسرو لوبیا تند و فلفلی
  • 170 گرم پنیر مونتری رنده شده
  • 125 گرم ترشی فلفل سبز خرد شده
  • 400 گرم آب مرغ
  • گشنیز تازه

طرز تهیه

1- در تابه ای میانه مرغ ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. لوبیا و یک پیمانه پنیر، فلفل سبز، آب مرغ، نصف پیمانه آب و چیپس ها را با هم مخلوط کنید. حرارت را کم کنید و مرتب هم بزنید.در تابه را بگذارید تا 5 دقیقه بماند.

2- برای تهیه چیپس های برشته، یک پیمانه چیپس را داخل سینی فر بچینید، نصف پیمانه پنیر به جای مانده را روی آن بریزید. آنها را 2 دقیقه روی گاز حرارت دهید. پس از آب شدن پنیرها، آن را با چیکن چیلی گرم سرو کنید. برای تزئین می توانید روی آنها گشنیز تازه بپاشید.

ارزش غذایی

  • کالری: 575
  • چربی: 23 گرم
  • کلسترول: 111 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 52 گرم
  • فیبر: 14 گرم
  • پروتئین: 55 گرم
  • سدیم: 1172 میلی گرم
  • پتاسیم: 712 میلی گرم
  • کلسیم: 434 میلی گرم
  • آهن: 4 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "چیکن چیلی با لوبیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چیکن چیلی با لوبیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید