تصمیم گیری درباره توکیو 2020 در ماه مارس
به گزارش وبلاگ من، توشیاکی اندو، نایب رئیس کمیته برگزاری توکیو 2020 خواهان تصمیم گیری در مورد سرنوشت این بازی ها تا ماه مارس شد.

به گزارش گروه ورزشی وبلاگ من، به نقل از سایت کمیته ملی المپیک، اندو طی سخنرانی خود ضمن اشاره به شرایط ویروس کرونا و احتمال وجود آن در سال آینده و تاثیر بر برگزاری بازی های المپیک، از مسئولین خواست تا حداقل تصمیمات خود را پیش از ماه مارس سال آینده میلادی اتخاذ نکنند.
وی انتخاب بازیکنان تا ماه مارس سال آینده را امری سخت و چالش برانگیز خواند و احتیاج به اتخاذ تصمیم به موقع در حوالی زمان مذکور را ضروری دانست.
این در حالی است که جان کوتس، رئیس کمیته هماهنگی کمیته بین المللی المپیک، با توجه به پاندمی و شیوع گسترده ویروس کرونا، شرایط ژاپن برای برگزاری توکیو 2020 در سال 2021 را بحرانی قلمداد نموده بود.
منبع: خبرگزاری دانشجو
تاریخ انتشار: 18 مرداد 1399
آخرین بروزرسانی: 18 مرداد 1399
گردآورنده: kalaameman.1com.ir
شناسه مطلب: 33517
به "تصمیم گیری درباره توکیو 2020 در ماه مارس" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "تصمیم گیری درباره توکیو 2020 در ماه مارس"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید